Ohjeita
 

21.12.2018 0:55:11

Pudasjärvi

rakennuspalo: suuri

Hotelli Iso-Syötteen ravintola, vastaanotto ja huoltotilat tuhoutui tulipalossa. Palon leviäminen majoitussiipeen saatiin estettyä, mutta sekin kärsi savu- ja vesivahinkoja. Aluksi hotellista evakuoitiin 41 ihmistä. Yhteensä 100 ihmistä jouduttiin siirtämään Pikku-Syötteelle, koska pelastuslaitos joutui katkaisemaan alueelta sähköt. Hotellirakennuksen muuntamo on yhteydessä alueen muihin rakennuksiin. Kukaan ei loukkaantunut.

Palonsyyntutkinnassa on todettu hotellin alakerran sviitissä sijaitsevan takan palopesässä olevan vuotokohtia, joiden kautta palokaasut ovat päässeet kiertämään puurakenteeseen, mistä palo on noussut yläpohjaan. Tulisijan vikaantuminen on ollut pitkäkestoinen prosessi eikä sitä ole ollut mahdollisuutta havaita ulkopuolelta. Sviitissä olevaa takkaa oli lämmitetty ainakin kahtena tulipaloa edeltäneenä iltana.

Poliisi, Poliisi (2), Poliisi (3), Iijokiseutu, Kaleva, Kaleva (2), Kaleva (3), YLE, Ilta-Sanomat, Ilta-Sanomat (2), Iltalehti, Iltalehti (2), MTV, MTV (2), MTV (3), MTV (4), Helsingin Sanomat

Silminnäkijähavainto:
Syötteen Web-kamerat

(Perustuu silminnäkijän raportointiin. Havainto tarkistamaton.)

Lisätty: 21.12.2018 02:18, päivitetty: 03.01.2019 15:58

<< takaisin
0.01s  |  
356 vierailijaa juuri nyt
Julkaisija | Tietosuojaseloste | ©2023 Tilannehuone.fi | Yksityisyysasetukset |  | 
Arknet Avoin Yhtiön julkaiseman tilannehuone.fi:n sisällöstä vastaa sivuston vastaava toimittaja Rami Mikkola.
Havaintoja? Kysymyksiä?